Egy macskamániás grafomán könyvélményei

Rólam

2018. június 03. - szofisztikaltmacska

2017-05-09-04-55-53-2.jpg

Az olvasás számomra kaland, menedék, megnyugvás, és izgalom. Megannyi megélt élet, sorok között felszedett tudás. Nevetés és sírás, borzongás és csodálkozás.
Szeretem az új könyvek illatát, a régi könyvek megsárgult lapjait és az e-könyvek adta szabadságot. Nem hiszek abban, hogy technika kiszorítja a papírkönyveket, emiatt nem is tekintek ellenségként az e-book olvasókra. Nálam mindkettőnek van helye a polcon, hiszen kiegészítik egymást, nem pedig elnyomják.

A blogolás nem idegen számomra, hiszen három évig vezettem a szépségápolással foglalkozó oldalamat, ahol  időnként publikáltam könyvekről is, és őszintén szólva imádtam ezeket a posztokat írni – néha sokkal jobban is, mint a témába vágóakat. Jó ideje érett már bennem a gondolat, hogy szeretnék egy külön felületet az olvasási szenvedélyemnek, és most eljött az ideje a megvalósításnak. Így született meg A Szofisztikált Macska, ahol remélhetőleg rendszeresen fogok posztolni könyvekről, illetve olvasással kapcsolatos dolgokról. Szubjektíven és őszintén.

Szeretem a jófajta krimiket és thrillereket, tehát ilyen műfajú könyvekkel sokat fogtok találkozni nálam, de igazából bármi jöhet, ha a történet képes megfogni, legyen szó fantasyről, drámáról, családregényről vagy akár szépirodalomról. Imádom a női sorsokról szőtt történeteket, azonban a hideg ráz a sablonos romantikától és a hatásvadász, könnycsalogató írásoktól.

Olvasgassatok nálam bátran, annak pedig kifejezetten örülök, ha kommentben is elmondjátok a véleményeteket. Amennyiben tetszik amit csinálok, akkor iratkozzatok fel, vagy kövessetek a közösségi média felületeimen! A linkeket megtaláljátok a Kontakt menüpont alatt, és ott tudtok nekem írni is, ha bármi kérdés vagy kérés merül fel 

*A posztok nyomokban macskát tartalmazhatnak, őurasága pózolási kedvétől függően!

Panna

A fejlécben felhasznált kép Mészáros Dóra (instagram: artworks_of_dora_meszaros) munkája. 

2017-05-09-04-58-11-2.jpg